Maak kennis met Etienne

Mooi nieuws: Etienne Voulon komt het Xperian-team versterken. Hij kent de Textieldienstverlening als zijn broekzak. Sinds 1999 is hij met succes mooie uitdagingen aangegaan bij grote namen als Rentokil-Hokatex en Initial. “Ik ben van mening dat er veel ruimte zit tussen wat er aangeboden wordt in deze markt en waar de klant echt behoefte aan heeft. Het is deze overtuiging die mij opnieuw in contact brachten met Xperian.”

Etienne woont samen met zijn vrouw en twee zoons in Zwolle. Als hij niet werkt, dan kookt, golft, zwemt of wandelt hij graag in de natuur. Zijn werkzame leven staat al ruim 20 jaar in het teken van Textieldienstverlening. “Na wat omzwervingen startte ik in 1999 in de Textieldienstverlening, bij het toenmalige Rentokil-Hokatex als vertegenwoordiger regio Enschede. Vervolgens – na diverse functies en specialismen te hebben bekleed – werd ik in 2015 Sales Manager Textile Care bij het toen geheten Initial.”

Bekend achter de schermen

Bij Initial was Etienne samen met zijn team verantwoordelijk voor het behalen van de Groei- & winstdoelstellingen van de organisatie. Met succes. Toen in 2019 Initial werd overgenomen door de Haniel Group, werd het samengevoegd met hun dochter CWS en het huidige CWS Textile Services ontstond, werden Etienne en zijn team dan ook gevraagd om de randvoorwaarden voor de salesteams van de Benelux, Ierland en Zweden in overeenstemming te brengen.

“Denken vanuit de oplossing, niet het aanbod”

Eind 2019 heeft Etienne de keuze gemaakt om meer tijd met zijn gezin door te brengen en zich te oriënteren op een nieuwe stap in zijn loopbaan. “De textielbranche heeft nog altijd mijn interesse, maar meer vanuit de oplossing dan vanuit het aanbod. Ik ben van mening dat er veel ruimte zit tussen wat er aangeboden wordt door dienstverleners in de markt en waar behoefte aan is bij de klant. Deze overtuiging bracht mij opnieuw in contact met Xperian. Met Hans en Casper heb ik, door de jaren heen, veel inhoudelijke gesprekken gehad over waar het in deze markt naar toe zou moeten. Met ons drieën besloten we half 2021 onze krachten te bundelen en samen te werken aan een transparante en meer klantgeoriënteerde markt.”

Nog altijd is Etienne te porren voor een goed gesprek over het vak en de ontwikkelingen Dus als je een vraag hebt, of behoefte aan een sparringpartner: schroom niet en neem contact met hem op.